Vriendenkaart & Cadeaukaart

Nieuw: De Elefante Bianco Vriendenkaart

  • Spaar voor gratis dinerbonnen
  • Speciale aanbiedingen en uitnodigingen

Met de vriendenkaart van l’Elefante Bianco spaart u punten die veel voordeel opleveren. Bij elke uitgave die u in ons restaurant doet ontvangt u punten (1 euro = 1 punt). Wanneer u voldoende punten heeft gespaard kunt u deze inwisselen voor cadeaukaarten die u in ons restaurant kan uitgeven. Meer over onze cadeaukaarten leest u hier onder. Bovendien ontvangt u als vriendenkaarthouder speciale aanbiedingen en uitnodigingen, en bijvoorbeeld een attentie op uw verjaardag. Houd hiervoor uw email in de gaten!

Om aan het spaarprogramma deel te nemen kunt u bij ons in het restaurant uw contactgegevens achterlaten. U ontvangt dan gratis de Elefante Bianco vriendenkaart, waarmee u meteen kunt beginnen te sparen.

Het puntensaldo op uw kaart kunt u checken op via de onderstaande link. Hier vult u het nummer van uw pas in om uw saldo op te vragen. (Deze link opent in een nieuw scherm.)

Image

Nieuw: De Elefante Bianco Cadeaukaart

Met de Elefante Bianco cadeaukaart geeft u eenvoudig een heerlijk Italiaans / Mediterraans diner cadeau. De Elefante Bianco cadeaukaart is in ons restaurant verkrijgbaar. U bepaalt zelf welke waarde u aan de kaart wilt geven. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

De Elefante Bianco cadeaukaarten en dinerkaarten kunnen alleen worden uitgegeven in ons restaurant, en zijn niet inwisselbaar tegen contact geld.

Image